Skip links

Shutters

Echte eyecatcher als raamdecoratie

Shutters vormen een echte eycatcher in uw woning en zorgen voor een prachtig diffuus licht. Dit type raamdecoratie geeft enorm veel sfeer aan een ruimte en past nagenoeg bij elke interieurstijl. Daarnaast zijn ze bijzonder praktisch. Shutters vragen namelijk nauwelijks onderhoud en de bediening is uiterst eenvoudig. In een handomdraai verandert u de hoeveelheid licht en privacy. Bij Krabbe Stoffering Enschede vindt u de shutters die u zoekt.

De elegantie en duurzaamheid maakt dat shutters in korte tijd populair zijn geworden. Shutters worden veelal van hout gemaakt, maar zijn ook verkrijgbaar in pvc en aluminium. Bij Krabbe Stoffering Enschede heeft u keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes. Wist u dat shutters ook voor uw badkamer geschikt zijn? Bovendien vormen shutters als kastdeur, verwarmingombouw of roomdivider een mooie aanvulling op het interieur.
U kunt voor elk type raam een shutter laten maken, dus ook voor boogramen, draaikiepramen en dakramen.

Het montageteam van Krabbe Stoffering in Enschede kan vakkundig uw shutters opmeten en monteren.

Neem contact op

Voordelen de shutters bij Krabbe in Enschede

 • Echte eyecatcher
 • Eenvoudige licht- en privacybeheersing
 • Zonwerend en isolerend
 • Prachtig diffuus licht
 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Weinig onderhoud
Neem contact op
 1. Wat is een shutter?

Shutters worden ook wel binnenluiken, raamluiken of klapluiken genoemd. Een shutter bestaat uit een houten paneel dat is opgebouwd uit verstelbare horizontale lamellen. Net als een luik kunt u dit paneel naar opzij openen, in tegenstelling tot de meeste andere vormen van raamdecoratie dat naar boven opent. Doordat de lamellen kantelbaar zijn, kunt u eenvoudig het licht en de privacy regelen.

 1. Zijn shutters duur?

De prijs-kwaliteitsverhouding van shutters is perfect dankzij de lange levensduur. De uiteindelijke prijs van shutters wordt onder meer bepaald door het gekozen materiaal, lamelbreedte en afwerking. Shutters betekenen een waardevermeerdering voor uw woning en zijn dus een waardevolle investering. Wist u dat in de meest gevallen shutters kunnen worden meegefinancieerd bij het afsluiten van een hypotheek?

 1. Hoe kies ik de juiste shutters?

Kies welke kleur of houtsoort het best aansluit bij uw interieur. Voor grotere raampartijen zijn bredere lamellen mooi. Wij hebben een zeer ruim assortiment, waardoor u gegarandeerd de perfecte shutters vindt. Breng een bezoek aan onze showroom  in Enschede of neem contact met ons op. Krabbe Stoffering denkt graag met u mee!

 1. Hoe reinig ik mijn shutters?

Heel eenvoudig, u hoeft alleen regelmatig het stof weg te nemen. Dat gaat het snelste met een plumeau. Met onze expertise en ervaring geven wij u optimaal onderhoudsadvies mee. Daarmee blijft de kwaliteit ook voor de langere termijn gewaarborgd en uw shutters in uitstekende conditie!

 1. Wat is het verschil tussen jaloezieën en shutters?

Jaloezieën (horizontale lamellen) worden opgetrokken, net als vouwgordijnen en plissés. De panelen van shutters worden juist opzij geopend.

 1. Zijn shutters geschikt om een kamer te verduisteren?

U kunt met shutters een kamer tot 95% verduisteren. Wilt u echt complete verduistering, dan kunt u de shutters combineren met overgordijnen.

 1. Zijn shutters ook geschikt voor draaikiepramen, dakramen of ronde ramen?

Jazeker, voor elk type raam zijn shutters geschikt. Doordat shutters op maat gemaakt worden, zijn ze ideaal voor afwijkende raamvormen.

 1. Kan ik shutters combineren met kunststof of aluminium kozijnen?

In de meeste gevallen is dat mogelijk. Boren in het kozijn wordt dan voorkomen door de shutters vóór het kozijn te plaatsen.

 1. Kunnen shutters in een natte ruimte gebruikt worden?

Jazeker. Wij informeren u graag wel type shutter u het best in uw badkamer gebruikt. Bel gerust of kom langs in onze showroom.