Skip links

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

We streven ernaar om onze klanten meer- waarde te bieden. Altijd.

Persoonlijke aandacht

Als (h)echt familiebedrijf kennen wij de kracht en waarde van aandacht. Aandacht voor ambacht en voor onze klanten. En die laten we klanten graag persoonlijk ervaren. Bij ons in de showroom in Enschede voor advies en inspiratie en bij de klant op locatie voor de realisatie en montage.

100% slagingskans

Krabbe Stoffering is verrassend veelzijdig. Onafhankelijk van sfeer, stijl, materiaal en merk. Dus bij ons heb je een topcollectie sfeermakers en een slagingskans van 100%. Dat beloven we. We geven ramen, vloeren en trappen jullie gewenste uitstraling. Daar helpen we je bij.

Eigen service- & stoffeerteam

Ons eigen service- & stoffeerteam bestaat uit absolute vakmensen die gaan voor 100% klanttevredenheid op locatie. Medewerkers die werken vanuit passie en ambacht. Ervaar onze service. Op werkdagen, maar ook op zaterdag als dat nodig is.

Full service supporters

Full service daar worden wij blij van. We zien onszelf als supporters van onze klanten. Als supporter moedig je je klanten aan om te gaan voor het beste resultaat. Van advies tot afwerking. We zijn eerlijk, energiek en enthousiast. Dat levert de winst en waarde op.

Klant- & kwaliteitsgedreven

Wij zetten mensen en wensen op nummer 1. We zijn een vertrouwde naam in de markt en willen als team favoriet zijn en blijven van onze klanten. Net dat stapje verder gaan. Wij gaan voor kwaliteit, optimaal ontzorgen en aantrekkelijke prijzen. Niet altijd de goedkoopste,
wel het beste resultaat.

Neem contact op