Skip links

PVC vloeren Enschede

PVC vloeren Enschede

De nieuwste trend

Uw zoektocht naar PVC vloeren in Enschede eindigt bij Krabbe Stoffering! De populariteit van PVC-vloeren is de laatste jaren enorm toegenomen. PVC-vloeren bieden namelijk veel voordelen. Ze bezitten een hoge kras-en slijtvastheid, zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en bieden eindeloze mogelijkheden. Bent u bezig met een zoektocht naar een PVC vloeren in Enschede? Neem dan een contact op met Krabbe Stoffering. Bij ons heeft u de keuze uit diverse dessins, structuren, varianten en kleuren. Daardoor kan er met onze PVC vloeren de uitstraling van een echte houten, betonnen of plavuizenvloer gecreëerd worden. Daarnaast is het bijzonder geluidsarm en daarmee perfect voor appartementen en trappen. Bovendien zijn PVC-vloeren ook nog eens geschikt voor natte ruimtes.

Bent u zoekende naar een PVC vloer in Enschede of omgeving? Krabbe Stoffering biedt een zeer breed assortiment PVC-vloeren aan, zodat u 100% slagingskans heeft. Zo vindt u gegarandeerd de PVC-vloer die aan al uw wensen voldoet.

Ons montageteam kan vakkundig uw PVC-vloer leggen. Zij weten of er een ondervloer nodig is en meten graag bij u thuis op, zodat u nooit te veel of te weinig besteld.

Neem contact op

De voordelen van PVC

 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling
 • Hoge kras- en slijtvastheid
 • Zeer strak te leggen
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geschikt voor astma en allergieën
 • Geschikt voor natte ruimtes en trappen
Lees meer over de trends van PVC-vloeren
  1. Wat is een PVC-vloer?
   PVC (polyvinylchloride) is een van de meest gebruikte kunststoffen en wordt onder andere gebruikt voor speelgoed, leidingen en kozijnen. Een PVC-vloer bestaat uit verschillende lagen; een onderlaag, een tussenlaag en een toplaag waarin het motief verwerkt wordt. De toplaag wordt afgelakt en daarmee beschermd tegen water en Uv-straling.

   

  1. Is een PVC-vloer duur?
   De prijzen lopen sterk uiteen, maar over het algemeen kan gesteld worden dat wanneer men voor een harde vloerbedekking kiest, PVC voordeliger is dan marmoleum of een echte houten vloer, maar duurder dan vinyl en laminaat. Weten hoeveel u kwijt bent aan een nieuwe PVC vloer? Maak dan gerust een afspraak met ons en dan rekenen we het samen voor u uit.

   

  1. Hoe kies ik de juiste PVC-vloer?
   Maak eerst een inventarisatie van uw wensen. Wilt u graag dat de PVC-vloer lijkt op een authentieke houten, betonnen of betegelde vloer? Welke (hout)kleur en motief spreekt u aan en welke uitstraling wilt u uw interieur geven? Wilt u de PVC-vloer graag verlijmen en wilt u plinten? Krabbe Stoffering heeft 50 jaar ervaring op het gebied van interieurinrichting en denkt graag met u mee! Bovendien hebben wij een zeer breed assortiment, waardoor u gegarandeerd de perfecte PVC-vloer in Enschede vindt. Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op.

   

  1. Is een PVC-vloer krasvast?
   In vergelijking met andere harde vloersoorten is een PVC-vloer aanzienlijk krasbestendig. Zeer scherpe en/of zware voorwerpen kunnen natuurlijk wel een kras veroorzaken. Maar gelukkig is dat goed te verhelpen en kunt u veel beschadiging voorkomen door het gebruik van meubelviltjes en schoonloopmatten.

   

  1. Kan ik krassen op mijn PVC-vloer herstellen?
   Jazeker! Een speciale polish verdoezelt kleine krasjes of de doffe waas die na enkele jaren intensief gebruik kan ontstaan. Wanneer u gekozen heeft voor een verlijmde vloer, kunt u een lamel vervangen. Bij wat grotere beschadigingen zijn speciale technieken toe te passen, waarvoor wij een vakman adviseren. Neemt u gerust contact met ons op, Krabbe Stoffering hecht veel waarde aan after-service en is dé specialist in PVC vloeren in Enschede.

   

  1. Hoe onderhoud je het beste een PVC-vloer?
   PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Stofzuigen is vaak afdoende, maar vanwege de waterbestendigheid kunt u ook uitstekend dweilen. Dit laatste doet u het best met een speciale reiniger die geen vette laag achterlaat of het PVC uitdroogt!
   Alle producten die Krabbe Stoffering levert, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met onze expertise en ervaring geven wij u bovendien optimaal onderhoudsadvies. Daarmee blijft de kwaliteit ook voor de langere termijn gegarandeerd en uw vloer in uitstekende conditie!

   

  1. Kan ik een PVC-vloer combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling?
   Daar is een PVC-vloer zelfs uitermate geschikt voor! Doordat een PVC-vloer relatief dun is en het materiaal warmte en koude goed geleidt, is het zeer energiezuinig en heeft u uw ruimte snel verwarmd of gekoeld.

   

  1. Lijkt een PVC-vloer op een echt houten vloer?
   Er zijn bij Krabbe Stoffering PVC-soorten verkrijgbaar die bijna niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Dit wordt mede bewerkstelligd door gebruikmaking van patronen en structuren. In onze showroom laten wij u graag zien hoe waarheidsgetrouw onze PVC-vloeren zijn. Ook als u een PVC-vloer wilt die op een echte natuurstenen of betegelde vloer lijkt!

   

  1. Heeft Krabbe Stoffering ook PVC-vloeren met extra brede panelen?
   U kunt voor elke gewenste PVC-vloer bij ons terecht. Bredere panelen geven een luxueuze uitstraling. Daarnaast passen ze goed bij grotere ruimtes en kunnen ze kleine ruimtes visueel juist wat groter doen lijken. We tonen u graag enkele voorbeelden van onze PVC vloeren in Enschede in onze uitgebreide showroom.

   

  1. Hoe bepaal je de kwaliteit van een PVC-vloer?
   Met name de dikte van de toplaag bepaalt bij een PVC-vloer de kwaliteit. Deze varieert van 0,3 tot 0,7 millimeter. Het meest makkelijk is te kijken naar de gebruiksklassen. Gebruiksklasse 21, 22, 22+ en 23 zijn ontwikkeld voor woningen. Klasse 31, 32 en 33 voor zakelijke ruimtes. Hoe hoger de klasse, hoe intensiever de vloer gebruikt kan worden. U zult zien dat onze PVC-vloeren behoren tot de hoogste klassen.

   

  1. Wat is het verschil tussen een PVC-vloer en laminaat?
   Een PVC-vloer is over het algemeen duurder, maar ook beter in staat geluiden te dempen. Echter, terwijl laminaat van samengeperste houtvezels is gemaakt, bestaat een PVC-vloer voornamelijk uit kunststof. Hierdoor is laminaat een paar centimeter dikker en minder flexibel. In uitzonderlijke gevallen waarbij laminaat niet op vloerverwarming gelegd kan worden, is dit met een PVC-vloer wel mogelijk. Een PVC-vloer kan volledig gelijmd worden waardoor er nog meer geluidsdemping ontstaat. Laminaat kan alleen zwevend gelegd worden, wat als voordeel heeft dat u het bij een eventuele verhuizing mee kan nemen. Beide vloeren zijn makkelijk schoon te houden, maar een laminaatvloer kan slechts lichtjes gedweild worden, terwijl een PVC-vloer echt vochtbestendig is.

   

  1. Wat is het verschil tussen een PVC-vloer en vinyl?
   Zowel een vinyl– als PVC-vloer bestaat uit meerdere lagen. De onderlaag maakt het verschil, deze is bij vinyl van een zachtere materiaalsoort gemaakt. Daardoor is vinyl wat verender en meer geluiddempend. PVC-vloeren meestal wat duurder, maar ook steviger en robuuster.

   

  1. Wat is het verschil tussen een PVC-vloer en marmoleum?
   Marmoleum is een echt natuurproduct omdat het bijna volledig uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Daarmee is het milieuvriendelijker dan een pvc-vloer. Marmoleum is over het algemeen duurder en iets gevoeliger voor agressieve schoonmaakmiddelen. Marmoleum kan niet in vochtige ruimtes gelegd worden, wat met de juiste toepassing van PVC geen probleem is.

Bekijk ook onze ander vloeren:

Laminaat Tapijt Marmoleum Vinyl
vloer enschede