Skip links

Trends 2024

Altijd de nieuwste trends bij Krabbe Stoffering!

Op zoek naar de nieuwste trends voor vloerbedekkingen voor 2024? Ook daarvoor bent u bij Krabbe Stoffering in Enschede aan het juiste adres. Bij Krabbe Stoffering vind je de laatste trends op het gebied van vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering en horren. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden of bekijk ons huidige aanbod.

Sommige mensen volgen trends blindelings, anderen volgen liever hun hart of beginnen een eigen trend. Hoe u trends ook ziet, als regels of als suggesties, ze bieden een bron van inspiratie. Daarom vindt u Krabbe Stoffering de laatste trends op het gebied van vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering en horren. 

De trends in vloerbedekking

Wat zijn de trends op het gebied van vloeren? Welke materialen en kleuren zien we dit jaar volop? Wanneer we het in 2024 hebben over vloeren, dan praten we vooral over duurzaam, innovatief en licht van kleur. Kunstvloeren zijn onderhoudsarm en gaan lang mee, terwijl ze steeds meer op echt hout of steen gaan lijken. Zo zijn bijvoorbeeld de moderne PVC-vloeren sterk in opkomst. Deze vloeren zijn ijzersterk en hebben een natuurlijk reliëf, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Dat geldt overigens ook voor laminaatvloeren. Beide vloeren zijn volop in de lichte en neutrale trendkleuren van dit jaar verkrijgbaar. Bovendien kunnen beide vloeren ook gelegd worden in het visgraatpatroon, dat ook weer bijzonder trendy is anno 2024. Krabbe Stoffering Enschede legt ook vakkundig uw laminaat of visgraat PVC-vloer.

Een trend op het gebied van tapijt is de behoefte aan zachte, aaibare en pluizige materialen. Qua kleur is 2024 is het jaar van kleuren die u in de natuur terugvindt; aardetinten zoals bruin, zand, beige en zacht groen.

Bezoek voor meer inspiratie onze vloerbedekking pagina (voor pvc, laminaat, tapijt, marmoleum en vinyl).

De trends in gordijnen, binnenzonwering en horren

De behoefte aan kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke tinten en materialen komt ook terug in de trends in gordijnen en binnenzonwering. Gordijnen in natuurlijke tinten zoals bruin, beige, zacht groen en lichte pasteltinten zijn populair. Dat geldt ook voor natuurlijke materialen als linnen en velours. Natuurlijke tinten en materialen geven rust, zijn warm, maar tegelijkertijd ook stoer.

De zachte materialen die u veel tegenkomt dit jaar, combineren ook heel goed met binnenzonwering, zoals jaloezieën, paneelgordijnen of shutters. Deze producten hebben een rustgevende, natuurlijke uitstraling.

Ook al is het dit jaar de trend om de natuur in huis te halen, u wilt natuurlijk liever geen insecten binnen hebben. U kunt bij Krabbe Stoffering ook terecht voor goed passende horren voor elk type raam.

Heeft u renovatie- of verhuisplannen? Bij Krabbe Stoffering vindt u de laatste trends op het gebied van vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering en horren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Bekijk on huidige aanbod online of bezoek onze showroom voor meer trendy voorbeelden.