Skip links

Laminaat woontrends

Woontrends Laminaat

Trends laminaat 2024

Vloeren zijn echte eyecatchers en dragen voor een groot deel bij aan de sfeer en uitstraling van uw werk- of woonruimte. Toe aan een nieuwe uitstraling? Laat u inspireren door de laminaattrends voor 2024.

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij hebben een uitgebreide collectie trendy laminaatvloeren. Onder het genot van een kop koffie laten onze adviseurs u met plezier alle mogelijkheden zien.

Japandi
Heeft u weleens gehoord van de mix van Scandinavisch en Japans wonen? Deze woonstijl noemt men ‘Japandi’. Nog niet zo bekend, maar trendy en absoluut een aanrader wanneer u houdt van stijlvol, modern wonen. Moderne materialen zoals licht laminaat en beton worden gebruikt om te komen tot een strak, maar natuurlijk design. Zwarte minimalistische accessoires zorgen voor de Japanse sfeer. In een Scandinavisch interieur wordt een licht kleurenpallet gebruikt. Veel wit en licht vergrijsde of eventueel zandkleurige tinten. Ook pasteltinten zie je vaak terugkomen, denk hierbij aan licht roze en mintgroen. Naast de lichte kleuren wordt er ook gespeeld met het daglicht. Grote raampartijen of, wanneer deze niet aanwezig zijn, spiegels die het daglicht reflecteren.

Neem contact op

Whitewashing
Een zeer bijzondere vloer creëert u door het gebruik van hout dat een chemische bewerking heeft ondergaan waardoor het gebleekt is. De vloer krijgt dan een as-witte kleur. Het natuurlijke karakter van het hout blijft overigens wel behouden. Zo blijft u de nerf van het hout gewoon zien. Deze trend past vooral goed bij landelijke en klassieke huizen. U kunt bestaande vloeren ‘witten’, maar dat is een lastig en duur karwei. Kies dan liever voor de kant-en-klare oplossingen van Krabbe en laat uw vloer vervangen door whitewash laminaat.

Klassiekers in een nieuw jasje
De trends laten zien dat we de klassiekers nog steeds waarderen. Maar deze worden natuurlijk wel aangepast aan de smaak en stijl van vandaag. Vaak worden er tegenwoordig dure materialen met veel klasse en uitstraling gebruikt zoals natuursteen en marmer. Dit maakt een interieur chique, maar ook relatief duur. Maar ook met een kleiner budget kunt u deze uitstaling in uw eigen interieur aanbrengen. Door te kiezen voor klassiekers in een nieuw jasje. Een goed voorbeeld zijn laminaattegels met marmerlook. Bijna niet van echt te onderscheiden. Of kies voor een natuursteenlook. Wist u dat het combineren van diverse vloeren uw huis of kantoor een hele andere uitstraling kan geven? Denk bijvoorbeeld eens aan een combinatie van tegels, hout en laminaat.

Ga terug naar Laminaat
Krabbe stoffering Enschede voerbedekking onderhoud